Waaljutactie

Dag allen, Zaterdag 14 oktober gaan we weer rommel opruimen langs de Waal. Wie zin heeft om deze zaterdagochtend en evt een stukje middag mee te lopen in de uiterwaarden en langs de strandjes van de Waal om rommel op te ruimen, is welkom. Onze omgeving blijft er mooi van en het brengt wat op voor de ijsclub. We verzamelen ons dit keer om 9.00u bij het begin van het wandelpad door de Gouverneurspolder bij Ochten. De gemeente zorgt voor handschoenen, knijpers en zakken. We gaan weer hetzelfde stuk uiterwaard doen als de vorige keer, te weten de westelijke helft van de gouverneurspolder bij Ochten. Voor eten drinken wordt gezorgd. Als je zin hebt om mee te doen, laat dat dan even weten via info@de-hoeken.nl. We hopen op goed weer, groet, Het bestuur van IJsclub De Hoeken

Reacties zijn gesloten.